Stort utvalg av kredittkort

Utvalget av kredittkort i Norge i dag er meget stort og for den vanlige mannen i gata er det så definitivt ikke spesielt enkelt å kunne manøvrere seg frem til det aller beste produktet.

Når man først skal velge seg et slikt kort er det derfor viktig å finne frem til en god ressursside som har sammenstilt mange forskjellige kort og fremhevet både positive og negative sider. På denne måten kan man kjapt og enkelt finne frem til den informasjonen man som kunde har bruk for.

Det er mange ting som skal tas hensyn til når man skal finne et kredittkort, og det kanskje aller viktigste er å finne ut hvilken funksjon dette kortet skal fylle. Hva skal man bruke det til? Skal man fylle bensin med det, eller er det rett og slett bare ment som en aldri så liten backup som man kan ha i bakhånd?

I tillegg må man finne ut hvor høy kredittgrense man vil ha, og også her er det forskjeller mellom kortene. Det er slett ikke uvanlig med en kredittgrense på 100.000 koner, men her må man rett og slett bare velge det som passer best.

Kanskje er rentene viktige for det hvis du planlegger langsom nedbetaling av kreditten du bruker? Selv om dette ikke anbefales så skader det jo selvsagt ikke hvis renten er lavere enn hos andre kort. Når vi her snakker om lave renter så mener vi alt fra 20% og nedover, så det er ingen tvil om at det fortsatt er høye renten. Alt er relativt naturligvis, og sammenlignet med et kort som har en rente på 27 prosent så er plutselig en rente på 17 prosent forholdsvis spiselig.

Som du ser er det flere ting du må ta hensyn til og alt kommer egentlig bare an på hvordan du skal bruke kortet ditt. Jo mer aktiv du har tenkt å være jo viktigere blir det å se på de forskjellige bonusfunksjonene som de ulike kortene tilbyr.